Samenwerken met Onesta

Heeft u bepaalde doelstellingen waarin kwaliteitsmanagementsystemen, veiligheidssystemen en milieusystemen een belangrijke rol spelen? Maar ontbreekt u zelf de tijd en/ of kennis om dit op te volgen, laat staat te implementeren in uw bedrijf?

Wij bij Onesta Consultancy beschikken over de kennis en ervaring om een strategisch actieplan uit te werken, dit te implementeren in uw bedrijf, uw medewerkers op te leiden en jullie vervolgens voor te bereiden op interne- en externe audits. Zo hoeft uzelf zich niet te verdiepen in de wetgevingen, veiligheids- en kwaliteitssystemen en kan u uw focus op andere zaken binnen uw bedrijf bewaren

“We verkiezen de termen ‘adviserend begeleiden’ waarin het traject ook echt een samenwerking is. Er wordt gestart vanuit de kracht, de visie en de wil van het bedrijf en zijn medewerkers. Enkel indien we samen vaststellen dat het project een meerwaarde kan betekenen kunnen we van start gaan.”

Over Onesta

In mei 2014 werd Onesta opgericht met als doel consultancy toegankelijker te maken waarbij het van essentieel belang is dat het begeleiden van bedrijven op een eenvoudige, kwalitatieve en transparante manier gebeurt.

In 2015 kenden we al een sterke groei en de daaropvolgende jaren hebben we ons goed weten te positioneren binnen het landschap; dit terwijl we aan sterke én blijvende relaties met onze klanten bouwden.

Al snel bleek dat ons team uitbreiding nodig had om dezelfde service te kunnen blijven verlenen. Ons team is ondertussen regionaal gevestigd in de provincies West- en Oost-Vlaanderen en Antwerpen en klaar om ook uw bedrijf de nodige gemoedsrust te bieden.

Wie zijn wij?

Stefaan Ghyselen

Stefaan Ghyselen
Bestuurder
stefaan.ghyselen@onesta.be

Nel Sercu
Consultant veiligheid
nel.sercu@onesta.be

Evyne Saeremans
Consultant kwaliteit
evyne.saeremans@onesta.be

Eva Van Nuffel
Consultant milieu
eva.van.nuffel@onesta.be