Follow up Center

Het Onesta Follow up Center is dé service voor het creëren van een optimale veiligheidscultuur binnen uw bedrijf!

Vanuit het Onesta Follow up Center kijken we mee over uw schouder naar het veiligheidsgebeuren binnen uw bedrijf. Hierbij gaan we na indien de gemaakte afspraken en de overeengekomen procedures worden gevolgd. Zo kunt u zich focussen op uw core business, zonder dat het veiligheidsgebeuren ‘stilvalt’. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken, bekomen we een maximaal resultaat met een minimum aan kosten.

Voor deze unieke dienst werken we met verschillende pakketten, namelijk OFC Basic, OFC Advanced en OFC Premium. Wat we specifiek opvolgen per pakket is hieronder raadpleegbaar.

Omdat verschillende klanten verschillende noden en wensen hebben, kunt u naast deze drie standaardpakketten ook kiezen voor een pakket op maat. Alle combinaties zijn mogelijk.

De aansturing van het veiligheidsgebeuren gebeurt dan door middel van accurate verslaggeving of indien u dit wenst neemt het Onesta Follow up Center zelf de nodige initiatieven! Op die manier wordt er kort op de bal gespeeld en wordt er écht actief rond veiligheid gewerkt!

Verschillende formules

Veelgestelde vragen

Ja, bij Onesta zijn we ervan overtuigd dat elke klant uniek is en dat verschillende klanten ook verschillende noden hebben. Daarom bieden wij ook op maat samengestelde pakketten aan. Aarzel niet om ons te contacteren voor een offerte op maat.

Wanneer u als bedrijf besluit om geen beroep meer te doen op het Onesta Follow up Center, dan kan u uw abonnement heel eenvoudig opzeggen. Onze pakketten zijn immers maandelijks opzegbaar.

Ja, het Onesta Follow up Center zorgt ervoor dat alles gestructureerd verloopt en dat de belangrijke veiligheidsissues periodiek worden bekeken.